Winnie Verdegaal

Na veel jaren secretarieel administratief werk en twee burn-outs, kwam in 2008 Cranio Sacraal Therapie op mijn pad. Dat heeft mij enorm geholpen beter mijn grenzen aan te geven, mijn zelfvertrouwen te vergroten, meer te relativeren en te ontdekken waar mijn passie ligt. Mijn leven ziet er nu heel anders uit. Ik woon samen met mijn poes Jozefientje in een fijn appartement, werk met veel plezier in mijn eigen praktijk, maak ruim tijd vrij om mijn kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden te zien. Ik hou mijn lijf soepel door Pilates, wandelen en fietsen. Ontspannen doe ik o.a. door zingen, museum-, theater- en bioscoopbezoek. Het weekend breng ik samen door met mijn partner.

Van huis uit, en ook door mijn werkervaring in het zakenleven, ben ik nuchter en realistisch. Deze instelling heb ik ook in het contact met mijn cliënten. De ervaring wijst uit dat zij zich op hun gemak voelen door de combinatie van mijn nuchtere benadering en de wat abstractere principes van de Cranio Sacraal Therapie.

Mijn diploma Cranio Sacraal Therapeut behaalde ik aan de Peirsman Cranio Sacraal Academie. Tevens ben ik in het bezit van de diploma’s HBO Medische en Psychosociale Basiskennis.

Dit zeggen cliënten over mij:

“Je geeft me een gevoel van vertrouwen. Hierdoor durf ik me kwetsbaar op te stellen. Alles kan en mag gezegd worden, niets is raar.”

 “Jouw rust, vertrouwen, inzicht, en medische kennis hebben zeker meegeholpen aan het positieve effect van de behandelingen.”

 “Winnie is zowel professioneel als een zeer warm persoon, een aanrader!”

 “De kwaliteiten voor mij zijn: persoonlijke benadering, rust, humor, zorgzaamheid, nieuwsgierigheid en vooral natuurlijk het gevoel dat er een 'klik' is, dezelfde 'taal' spreken. Daarom zou ik jou van harte aanbevelen aan mensen.”

Mijn Motto!

 

Een ander licht over je leven laten schijnen, geeft verlichting.

Als Cranio Sacraal Therapeut help ik je daar graag bij.

 

Portretfoto 300width

Voor vrijblijvende info: BEL of MAIL mij.

Our website is protected by DMC Firewall!