Stressregulatie

Als je in een burn-out beland bent, is je stressthermostaat van slag. In 6 tot 8 Cranio Sacraal sessies, gaan we deze opnieuw afstellen.

We gaan uitzoeken waardoor die thermostaat van slag is. Wat je lichaam laat voelen, is daarbij de graadmeter. We kijken naar waarom je doet, zoals je doet: welke overtuigingen eraan ten grondslag liggen. En ook welke gebeurtenissen in je leven hiertoe hebben geleid. We kijken of die overtuigingen nog wel bij je passen. Met als doel: beter je grenzen aangeven, meer zelfvertrouwen krijgen, zelf de regie nemen en daardoor meer ontspannen in het leven staan.

Bij de eerste afspraak houden we een inleidend gesprek. Dan nodig ik je uit om, met je kleding aan, plaats te nemen op een comfortabele behandeltafel. De behandeling is respectvol en pijnvrij en bestaat uit zachte aanrakingen met de handen, waar nodig in combinatie met praten.

Denk je dat dit jou kan helpen? BEL of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mij

Foto van stressregulatie

Our website is protected by DMC Firewall!