Praktische info

Als je contact met me opneemt, maken we snel een afspraak. Ter voorbereiding op de eerste sessie stuur ik je een intake vragenlijst toe. Als je dat wilt, geef ik eerst, geheel vrijblijvend, meer informatie per mail of telefoon.
Als je bij mij in de praktijk komt, ontvang ik je direct in mijn behandelruimte. Na een inleidend gesprek, nodig ik je uit gekleed plaats te nemen op een comfortabele behandeltafel. Een sessie duurt ongeveer een uur. Het totale traject bestaat meestal uit drie tot tien sessies, met een interval van één à twee weken. Uiteraard in onderling overleg.

Tarief en betaling

Een sessie kost € 75,00. Na afloop van de sessie dient er contant of per smartphone betaald te worden. Voor je behandeling is ruim tijd gereserveerd. Annulering van een afspraak graag uiterlijk 24 uur van tevoren per telefoon of mail doorgeven. Indien een afspraak niet wordt nagekomen of te laat geannuleerd, wordt een volledige sessie in rekening gebracht.

Vergoeding
Cranio Sacraal Therapie wordt (deels) vergoed door verschillende zorgverzekeraars als je aanvullend bent verzekerd. Informeer bij je zorgverzekeraar of kijk op www.zorgwijzer.nl.

Onvrede of klacht
Informatie over wat te doen bij onvrede of een klacht vind je op www.craniosacraal.org.

Inschrijvingen

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg RBCZ als Registertherapeut BCZ® 102137R
Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg SCAG 11650
Nederlandse Cranio Sacraal Vereniging NCSV RNCSV-255-0182
Kamer van Koophandel 56822316

 

NCSV logo rbcz logo staand 300 SCAG logo

Voor meer info: BEL of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mij.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd